• “Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség.”

    Albert Einstein

Rólam

Az életszemléletemet nagyban alakította a gyermekkoromban kezdődött izombetegség, amely arra tanított, hogy egy nehéz helyzetben is meg lehet találni, ami boldoggá tesz. Emlékszem arra a kiskamaszkori önmagamnak tett ígéretemre, hogy nem fogok kimaradni élményekből, lemondani dolgokról, csak azért, mert nehéz megoldanom, vagy segítséget kell elfogadnom hozzá.

Sokat köszönhetek a férjemnek, és a családomnak, hogy mellettem álltak és a leghajmeresztőbbnek tűnő ötleteimet is hagyták megvalósítani. Például így vágtam neki Európának kamionnal utazva, vagy dolgoztam Angliában még az egyetemi éveim alatt, vagy később így valósult meg, hogy van egy segítőkutyám, Bilbo, a törpeuszkár.

Szakmai munkámban és a magánéletben is fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést, illetve a megoldásközpontú, gyakorlatorientált szemléletet. Örömmel tölt el, amikor a megszerzett tudást, tapasztalatot továbbadhatom.

Szakmai életutamról bővebben itt olvashat.

A személyes tulajdonságaim közül kiemelném, hogy hiteles, pozitív példát tudok mutatni a kitartásommal, hogy a nehézségeken felül lehet emelkedni, a mindennapi kihívásokat kreativitással, türelemmel és nyitottsággal meg lehet oldani.

Comments are closed.